Cadouri marca metamorphosa

Îmi place să fac cadouri, mereu am avut această plăcere însă modul în care aleg și ofer cadoul s-a schimbat. Asta se datorează anumitor oameni dragi de la care am învățat să îmi îmbunătățesc această deprindere. Am cunoscut peroane care oferă cu generozitate cadouri și este modul prin care își exprimă aprecierea față de persoana căriea îi sunt destinate. Când vine vorba despre ce anume să oferi, ce să cumperi, subiectul ne dă de multe ori bătai de cap. Iată câteva sugestii care sper să vă inspire și pot să vă fie de folos.

1.Experiențe. În căutarea de idei am dat și eu peste acest termen, să oferi cuiva o experiență. Lista poate fi destul de bogată la acest capitol și indiferent că este vorba despre un bărbat sau o femeie, experiența va fi bine primită. Metamorphosa oferă experiența unei sesiuni foto pe care o puteti achiziționa sub formă de voucher. Am primit astfel de cereri atât de la echipa de colegi de la corporație cât și de la clienții mei care au dorit să ofere o amintire celor dragi. Voucherele pot fi folosite pentru o sesiune foto de familie, maternitate, nou născut, sau de ce nu, chiar o sesiune foto de personal branding. Pentru prețuri accesați articolele din secțiunea blog.

2. Albume foto. Ne place rapiditatea digitalului, suntem favorizați de tehnologie, însă hai să ne întoarcem la tactil. O prietenă, mămică, îmi povestea cum băiețelul ei se uită foarte des la albumul de nou născut și cât era de fascinat de imagini. Poate în astfel de cazuri ar fi potrivit să se comande două exemplare de album, unul pentru uz frecvent, celalat pentru arhivă și păstrare :). O altă clientă a vurt să facă o supriză prietenilor ei și a vrut să le comande un album foto. Cu siguranță ați experimentat și voi situația în care abia așteptați să vedeți ce față face cineva pus ăn fața uneu suprize. Ei bine, zâmbetul și reacția oamenilor la albumul cu pozele lor merită toși banii. Prețurile sunt în funcție de dimensiunea albumului și pornesc de la 450 lei.

3. Tablouri cu passpartout. Pentru cine nu e familiar acesta este un termen franțuzesc pentru un suport, o hârtie sau, adesea, o foaie de carton cu o tăietură, care este plasat într-o ramă de tablou. În străinătate este un produs foarte popular care se numește ”folio box” și este o cutie elegantă în care este un pachet de tablouri tipărite pe hârtie fotografică și cu passpartout. După mai multe încercări și căutări am găsit o variantă de a oferi și eu acest produs, chiar dacă nu am găsit un producător care să îmi ofere pachetul complet: tipărirea fotografiilor, passpartout, cutie. Acest produs este oferit de metamorphosa la pretul de 240 lei. Pachetul conține o cutie de lux imitație piele, 5 tablouri cu passpartout.

4. Tablouri pe suport canvas, lemn sau alte materiale. Destul de cunoscute și populare, tablourile pe canvas incă mai fac impresie. Poate că nimeni nu se asteptă ca aceste tablouri să tină o veșnicie, dar suportul pe care este tipărită imaginea și calitatea culorilor impart furnizorii într-o paleta largă. Desigur, puteti comanda și voi chiar de la laboratoarele foto acest produs, dar poate vă împiedicați de veșnica întrebare: ”De unde să comand?,” ”Pe cine recomanzi?”. Sunt anumiți furnizori care lucrează exclusiv cu fotografi și ne oferă astfel posibilitatea să oferim un produs de calitate premium.

 

Articole
Similare

Sesiuni Crăciun

1. Rezervare și programare • Sesiunile foto de Crăciun se programează în perioada 1 noiembrie – 09 decembrie 2023 • Studioul metamorphosa vă așteaptă într-o

error: Content is protected !!