Cu ce să mă îmbrac la sesiunea foto?

Programarea unei sesiuni foto presupune discutarea mai multor detalii, iar vestimentația este unul dintre cele mai importante subiecte.

Ținuta dă efect fotografiei finale așa că este primul lucru pe care il discut.

Hai să începem invers discuția noastră și să ajungem la ținuta finală prin eliminare.

Cu ce să nu te îmbraci. E mai ușor să elimini și să rămâi cu mai puține opțiuni, decât să iei in calcul multe opțiuni și să nu știi ce să alegi. Dar îți dau un ghid complet de indicii care te pot ajuta în procesul de selecție. Elimină ținutele care dau volum, oversized, materiale tari care îți ascund de tot formele. În viața de zi cu zi avem o vedere de ansamblu, 3D asupra unei persoane, în fotografie surprindem un singur unghi. Nu opta pentru ținute cu imprimeuri mici și repetitive. Elimină ținutele cu dungi fine, pătrățele mici. Aceastea crează aberații cromatice. Exclude ținutele care nu îți vin bine, nu te avantajează.

Stilizare. Stilizarea înseamnă combinarea pieselor vestimentare pentru a crea diferite ținute care sunt plăcute din punct de vedere estetic și sunt potrivite pentru ocazia la care sunt purtate. Vin în ajutorul tău și trebuie să îmi dai o doza de încredere. Nu ți-aș recomanda ceva ce nu ar da bine în poză sau nu te-ar avantaja. Pentru o stilizare reușită ținem cont de tendințe, de paleta de culori preferată, de forma corpului și a feței. Cunoașterea tipurilor de corp sunt secretul unei stilizări de impact.

Culoarea. Am ajuns la efectul final. Pentru fotografiile portret e ușor să alegi o tinuta într-o culoare. Dar ce faci când trebuie să stilizezi o familie întreagă? Sunt cateva scheme de culoare care sunt foarte ușor de realizat. Albul, crem, bej și negrul sunt mereu câștigătoare, indiferent că este vorba despre o sesiune foto în natură sau în studio. Le recomand mereu fără reținere știind că efectul este plăcut, se armonizeaza foarte bine cu mediul. Orice schemă de culoare mai îndrăzneață o discutăm împreună. Pentru inspirație poți să consulți ideile de aici.

 

error: Content is protected !!