Întrebări frecvente

O perioadă potrivită pentru organizarea sesiunii de maternitate este în săptămânile 32-36 de sarcină, când burtica este destul de evidentă și te simți în formă.

Optează pentru rochii într-o culoare, fără imprimeuri sau texturi mari. Dacă nu vrei să investești în ținută, studioul îți poate pune la dispoziție câteva variante.

Dacă intenționați să suprindeți primele zile din viața bebeluțului vostru, e bine să mă contactați din timpul sarcinii, pentru a-mi comunica data aproximativă a nașterii și să stabilim detalii. Orice sesiune se programează pe baza unui contract, de aceea este important să vă pregătiți din timp. Dacă doriți și sesiunea de maternitate, putem discuta detaliile în același timp. Recomand ca sesiunea să fie realizată în primele 14 zile de viață, când bebelușul este flexibil, ușor de manevrat și are somn profund. Durata sesiunii este între 1h-3h în funcție de pachetul ales și de cum cooperează bebelușul.

Pentru fotografiile de familie, optați pentru ținute într-o culoare (crem, bej, negru). Pentru bebeluș nu uitați scutece, suzeta și lapte praf. Pentru un somn profund, laptele și suzeta ne dau șansa unei sesiuni reușite. Este important ca burtica să fie plină și bebelușul să fie sătul. Laptele praf este mai consistent și oferă mai repede sațietate. Dacă alăptați bebelușul, aduceți cel puțin două sticluțe cu lapte matern.

Organizarea sesiunii pentru o familie care mai are un copil sau mai mulți, se face în două etape: în prima parte se fac fotografii cu toată familia, cu frățiorul/surioara, apoi tatăl se retrage cu copilul și rămân doar mama cu nou-născutul pentru a continua sesiunea. Se poate face și invers. Bebelușul este foarte sensibil la stimuli, de aceea acest tip de sesiune de realizeaza doar în cadrul strâns la familiei.

Fotografia de nou născut presupune multă muncă și pregătire din partea fotografului, de aceea fotografierea nou-născutului durează mai mult. Nu aș fi putut să realizez acest tip de fotografie la începutul carierei mele, însă pe măsură ce m-am orientat spre acest gen, am investit în workshop-uri și am studiat tot ce ține de primele zile din viața bebelușului. Acest tip de fotografie nu prezintă niciun risc pentru bebeluș. Studioul este dotat cu tot ce este nevoie pentru a realiza sesiunea în condiții de siguranță.

Plata se face la sfârșitul sesiunii în numerar sau prin transfer bancar. Rezervarea datei se face prin contract, unde se specifică acest lucru. Eu nu percep avans, deoarece mă bazez pe încredere și cred că dacă s-ar ivi o situație neprevăzută, ați anunța și am reprograma.

La rezervarea sesiunii ați optat pentru un pachet foto, care includea un număr specific de fotografii (20-30-35). Veți putea accesa o galerie online personalizată de unde veți selecta imaginile preferate și veți primi fotografiile editate potrivit pachetului ales. Dacă vă plac mai multe imagini și doriți un număr mai mare de fotografii, acestea se pot achiziționa la prețul de 15 lei/imaginea digitală editată. Nu se livreaza fotografii brute/needitate.

Mă străduiesc să ofer cât mai repede posibilitatea de a previzualiza imaginile de la sesiunea foto, iar predarea finală să fie în maxim 3 săptămâni de la sesiune.

În general, optez pentru sesiunile în natură și în studio, însă sunt disponibilă să vă fotografiez și evenimentul familiei. Rezervarea datei se face la fel ca oricare altă sesiune foto.

Încă ai nevoie de ajutor?

error: Content is protected !!