Ghid sesiune maternitate

Buna draga mea,

Mulțumesc frumos pentru interesul de a lucra cu studioul metamorphosa. În acest articol îmi doresc să iți transmit cât mai multe informații despre sesiunea foto de maternitate si despre cum vom lucra. Dacă ai completat chestionarul, ți-ai exprimat câteva preferințe privind modul în care vom aborda sesiunea foto.

Iată ce trebuie să știi dacă te pregătești să îți programezi o sedintă foto în perioada sarcinii:

– perioada recomandată pentru stabilirea sesiunii foto este saptamâna 32-34. Ține cont de această perioadă dacă doresti o astfel de sesiune. Te vei simți în formă iar sesiunea va fi o plăcere atât pentru tine cât si pentru tătic.

LOCAȚIA este cea care oferă atmosferă în orice imagine. Stabilirea locației este foarte important pentru ca să te simți confortabil. Putem să organizam sesiune foto de maternitate atât în natură cât și în studio. Dacă îți place natura, anotimpurile oferă o varietate de decoruri de care putem profita.

ȚINUTA Pentru a avea o experiență unică, discutăm în amănunt despre ce ți se potriveste cel mai bine. O sesiune artistică, glamour sau casual. Studioul pune la dispozitie accesorii si diverse ținute și îsi îmbunătățeste constant garderoba. Putem lucra si cu acccesoriile si ținutele personale, facem un plan în care să le introducem pe toate. Pot aborda stiluri diferite asa ca hai să ne provocăm una pe alta! Pot sa iti propun si eu idei, dar poti veni si tu cu imagini si sugestii pe care sa le reconstituim. Nu copiem, dar adaptăm și personalizăm, pornind de la o idee.

MACHIAJ ȘI COAFURA Chiar dacă preferi să fii naturală, un machiaj transparent îți va evidenția frumusețea și te vei simți mult mai relaxată în fața camerei. Machiajul face diferenta in fotografie si il recomand. Poti opta pentru un pachet foto cu machiaj inclus. Stiu ce inseamna ca parul tau sa aiba o zi buna sau o zi mai putin buna, asa ca pentru aceasta sesiune si coafura trebuie sa aiba putin timp alocat. Daca iti place parul intins, e important sa fie bine fixate suvintele care incadreaza fata, la fel si in cazul buclelor.

SESIUNEA CU PARTENERUL Desigur, viitorul tată este mai mult decât binevenit. Chiar dacă se știe că bărbații, în general, nu sunt foarte încântați de sesiuni foto, de dragul mamei și a viitorului bebeluș acceptă și la sfârșit sunt chiar încântați de experiență. Ofer confort si relaxare si taticilor care nu se simt foarte confirtabil in fata aparatul de fotografiat.

– Mămicile obosesc destul de repede în ultimul trimestru de sarcină. Dacă planifică atunci ședinta foto, nu trebuie să te îngrijorezi de starea ta. Vom lua pauze daca este nevoie. Încercăm să ne încadram într-o oră jumate, la fel ca un film bun, dar dacă este nevoie de prelungire, nu este o problemă.

Dupa sesiunea vei avea posibilitatea sa isi alegi imaginile preferate dintr-o galerie online in fucntie de pachetul ales. Daca veti alege mai multe imagini, costul este de 15lei/imagine peste pachetul inclus.

Optional, se pot comanda imagini printate, album foto sau se poate discuta un pachet foto combo, maternite si nou nascut.

Iată cum sumarizat o viitoare mămică experiența sesiunii foto:

Am aflat despre Emma de la niste colegi care au apelat la ea pentru o sesiune foto cu tema maternitatii si, desi initial nu planuisem pt noi o astfel de sedinta foto, in momentul in care am vazut fotografiile m-am decis.

Am comunicat la telefon și prin email pentru a ne organiza: când pozăm, cum trebuie să ne pregatim, cât durează și, mai ales, unde pozăm. Emma a fost foarte flexibila in privința tuturor acestor aspecte si asta ne-a ajutat enorm sa ajungem să realizam o sesiune foto care a fost o experiență neașteptat de plăcută.

Ca în multe cazuri presupun, perechea masculină a cuplului nostru a fost inițial ferm împotriva ideii, iar mai apoi foarte sceptic. Emma ne-a ajutat să alegem o locatie potrivită, retrasă, în natură, exact așa cum ne-am dorit. Ne-a placut din start felul deschis de a fi al Emmei, care a alungat inhibările noastre, noi nefiind prea expuși la blitzurile strainilor :). Ajunși la locație, am constatat că îmi uitasem acasă “recuzita”. Noi panica…”acasa” era la vreo 40km. Până la urmă am realizat o sesiune foto inedită, care a inclus recuzita manufacturată pe loc de Emma, cu elemente din natura. Nu ne-am simtit constrânși de nimic, nici măcar de timp, dată fiind situația mea de gravidă uitucă. La cateva zile dupa sesiune am primit o mostra de poze cu care sa starnim apetitul prietenilor si mai apoi tot setul de poze, totul electronic si mai devreme decat ne asteptam. La fel și factura, electronică și ușor de plătit online.” – Oana

_DSC6097

Pachet foto single

  • fotografii portret cu viitoare mamica
  • durata sesiunii 1h
  • ținute oferite de studio și/sau ținute personale
  • 15 imagini digitale

600 Lei

Pachet foto cuplu

  • sesiune foto cuplu
  • durata sesiunii 1h-1h:30
  • ținute oferite de studio și/sau ținute personale
  • 20 imagini digitale editate

700 Lei

_DSC1292

Articole
Similare

Sesiuni Crăciun

1. Rezervare și programare • Sesiunile foto de Crăciun se programează în perioada 1 noiembrie – 09 decembrie 2023 • Studioul metamorphosa vă așteaptă într-o

error: Content is protected !!