Pachete

Insarcinata si frumoasa

Perioada de sarcina poate fi urmarita sub forma unui jurnal fotografic care dureaza 5-6 luni, din luna a patra de sarcină până la naştere, sau pur si simplu printr-o sesiune foto tematica, in ultimul trimestru de sarcina. Jurnalul fotografic presupune 3 sesiuni in timpul sarcinii, prezenta la maternitate in ziua nasterii, sesiune foto cu bebelusul la 7-10 zile de la nastere.
cerere oferta pret

Copilul, personaj de poveste

Lumea copiilor e lumea povestilor. Au povestea preferata, personajul preferat, si de ce nu ar fi chiar ei personajul din propria poveste. Acest proiect creativ presupune stabilirea unei  temei si a unui decor, urmand o sesiune foto din care rezultă o carte de poveşti în care copilul tău este personajul principal.
cerere oferta pret

De la nunta de hartie, la nunta de aur

Fie că este vorba de aniversarea unui an de căsătorie, 25 de ani, sau 50 de ani, e un moment important pentru viata oricarei familii.  O şedinţa foto de familie, de cuplu sau cu familia lărgită cu prima a doua, a treia si de ce nu, a patra generatie.
cerere oferta pret

Sărbători speciale

Sedinta foto si felicitari pentru cei dragi de Pasti, Craciun, zi de naştere, aniversare, ziua îndrăgostiţilor, ziua femeii. Sesiunile foto se realizeaza in studio sau afara.
cerere oferta pret

Cabina foto

Cabina foto e locul in care nu ai nicio scuza sa nu iti faci o fotografie, tocmai pentru ca aici poti sa te amuzi. La cabina foto nu e nevoie de machiaj, de o coafura speciala, de tinuta aparte pentru ca poti sa stai cum vrei, poti sa vorbesti, sa inchizi ochii si sa fii creativ. Pentru idei si sugestii am pregatit o COLECTIE care poate fi montata cu usurinta oriunde.
cerere oferta pret

Cu ce sa ma imbrac?

O sesiune reusita este influentata de mai multi factori. Unul din factori este cromatica. AICI va sugeram cateva tinute pentru sedinta foto.Oferta foto pentru nunta
1. Cocon – 1 fotograf, participarea pe tot parcursul evenimentului de acasa pana la taierea tortului, editarea fotografiilor, stocarea fotografiilor pe stick, marca metamorphosa – de la 450 €
2. Fluture – 1 fotograf, participare la ziua nuntii, sedinta foto dupa nunta, editarea fotografiilor, stocarea fotografiilor pe
stick, marca metamorphosa – de la 550 €
3. Metamorphosa – sesiune foto inainte de nunta, participarea la evenimentul din ziua nuntii, sedinta foto dupa nunta, 2 fotografi, editarea fotografiilor, stocarea fotografiilor pe un stick personalizat – de la 650 €.

 

*Pretul nu include deplasarea si alte costuri de cazare, daca se impune, in cazul solicitarilor in afara orasului.
*Optional se pot comanda abumele foto digitale, disponibile in format 20×30, 25×25, 30×30, 30×40 cu preturi incepand de la 100 de €.